Ruokamyrkytykset- koulutuspäivä Tampereella syyskuussa

Haluatko syventää osaamistasi ja luoda laajan perustan toimimiselle epidemiatilanteissa ja niiden ennaltaehkäisyssä?

EnviroVet järjestää ajankohtaisen täydennyskoulutuksen elintarvikevalvonnassa ja –tuotannossa työskenteleville. Koulutus antaa valmiudet tunnistaa ja hallita yleisimmät ruokamyrkytysten aiheuttajat sekä elintarvikkeiden valmistuksen ja käsittelyn riskitekijät. Koulutuksen tavoitteena on päivittää ja syventää osallistujien tietoja ja antaa valmiudet itsenäiseen toimintaan niin akuuteissa epidemiatilanteissa kuin päivittäisessä työssä elintarviketurvallisuuden parissa.

Koulutuspäivä on tiivis kokonaisuus, jossa on aamupäivä teoriaa ja iltapäivällä käytännön soveltava tapaus/ryhmätyö, joka myös puretaan. Koulutuksen vaativuustaso noudattelee yliopisto-opetuksen perussisältöä mutta luennot ovat käytännönläheisiä ja arkityöhön helposti sovellettavia. Iltapäivän case-työskentelyssä jokainen osallistuja pääsee ohjatusti pohtimaan annettuja käytännön epidemiatapauksia.

Koulutuksen ajankohta: 22.9.2016 klo 9-16, Tampere-talo

OHJELMA:

  • Epidemiologian perusteet
  • Ruokamyrkytysmikrobit: yleisimmät ruokamyrkytysten aiheuttajat, esiintyminen ja tunnistaminen sekä riskielintarvikkeet
  • Epidemiaselvitystyö käytännössä
  • Case: epidemiako?
  • Luennoitsijat: asiantuntijaeläinlääkäri ELT Ruska Rimhanen-Finne, THL
  • dosentti, yliopistonlehtori Mari Nevas, Helsingin yliopisto

  

Koulutuspäivän hinta: 190 € + ALV sisältäen luentomateriaalit ja käytännön tapausten materiaalit ja vastaukset, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaan. Koulutuspaikkana toimii Tampere-talo.

 

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: ilmoittautumisaika päättyy 14.9.2016. Ilmoittaudu osoitteeseen info@envirovet.fi Kerro ilmoittautuessasi mahdollinen erityisruokavalio ja laskutusosoite.

Koulutuspäivien yksityiskohtaisempi ohjelma ja muut käytännön tiedot toimitetaan ilmoittautuneille sähköpostilla. Koulutuspäivä on osa Syventävä elintarviketurvallisuus-diplomikoulutusta.

 

Lisätiedot: www.envirovet.fi/ajankohtaista, info@envirovet.fi, 045 895 7705, 050 563 6966

Tervetuloa mukaan!  

EnviroVet –koulutustiimi