Suomeen ensimmäinen pieneläinklinikoiden laatujärjestelmä – EnviroVet mukana kehitystyössä

Suomen ensimmäinen pieneläinklinikoiden laatujärjestelmä on valmistunut.

Pieneläinklinikkaketju Tuhatjalka on luonut yhteistyössä Envirovet Oy:n kanssa Suomen ensimmäisen pieneläinklinikkatoimintaa koskevan laatujärjestelmän. Laatujärjestelmä otettiin käyttöön vuoden vaihteessa, se on luotu SFS-EN ISO 9001 –standardin vaatimuksia noudatellen ja  on tarkoitus sertifioida.

Laadukas, läpinäkyvä ja jatkuvaan parantamiseen pohjautuva toimintamalli on nykypäivän perusvaatimus palvelujen tuottamiselle. Tuhatjalka pieneläinklinikoilla tämä koetaan erityisen tärkeäksi arvoksi. Tästä syystä Tuhatjalka-ketjun toiminnan laadukkaan ja yhdenmukaisen  toteuttamisen varmistaa laatujärjestelmä. Laatujärjestelmän avulla analysoidaan Tuhatjalka klinikoiden prosesseja ja asiakastarpeita järjestelmällisesti, jatkuvasti laatua parantaen. Yksi selkeä tavoite on asiakastyytyväisyyden parantaminen.

Lue lisää https://www.tuhatjalka.fi/uutiset/suomen-ensimmainen-pienelainklinikoiden-laatujarjestelma-tuhatjalkaan