Yhteystiedot
- +358 50 563 6966
- +358 50 567 9697
info (a) envirovet.fi - Jorvas Hi-tech Center
Hirsalantie 11
02420 Jorvas
Sitemap
YHTEYSTIEDOT
- Prålsbackantie 96
- 10160 Degerby
Envirovet – Public Health Professionals
- Y-tunnus 2607933-5
- Sähköiset laskut: verkkolaskutusosoite FI4813303000131949, operaattoritunnus NDEAFIHH
EU- ja ETA-jäsenvaltioissa valmistuneiden eläinlääkärien pätevöitymiskoulutus syksyllä 2019
/in uutiset /by EnviroVetEläinlääkintähuollosta annetun asetuksen mukaan kunnaneläinlääkäriltä, jonka virkaan kuuluu eläintautilain täytäntöönpanoon, elintarvikkeiden turvallisuuden tai eläinten hyvinvoinnin valvontaan liittyviä tehtäviä, on kunnan vaadittava, että hän osoittaa tutustuneensa Ruokaviraston hyväksymällä tavalla Suomen asianomaisen alan lainsäädäntöön. Koulutus järjestetään syksyllä 2019. Tarkemmat tiedot löytyvät Palvelut -> Koulutukset-sivulta. Lisätiedot ja kyselyt: Outi Lepistö p 045 8957705 tai outi.lepisto@envirovet.fi
LaatuNet-laatuneuvoston lausunto
/in uutiset /by EnviroVetLaatuNet-palveluun sisältyvä asiantuntija- ja arviointiryhmä Laatuneuvosto kokoontui kesäkuun alussa arvioimaan laatujärjestelmän tämänhetkistä tilannetta. Laatuneuvoston linjauksen mukaisesti interkalibrointeja jatketaan niin, että seuraava interkalibrointi syksyllä 2019 kohdistuu asunnontarkastuksiin ja vuoden 2020 interkalibrointi epidemiahallintaan. Myös Oiva-interkalibrointi uusitaan ensi vuonna. LaatuNetin ulkoiset auditoinnit aloitetaan loppuvuodesta 2019. Ensimmäisellä auditointikierroksella pyritään auditoimaan kaikki valvontayksiköt laadunhallinnan perustason selvittämiseksi. Jatkossa auditointisuunnitelma laaditaan riskinarviointiin […]
Syventävä ruokaturvallisuus -diplomikoulutus 2019: Osa 2 Elintarvikevälitteiset epidemiat ja niiden hallinta 27.8.2019
/in uutiset /by EnviroVetMiten toimia äkillisissä tilanteissa ja ennaltaehkäistä epidemian leviäminen? Entä mitä elintarvikkeista kannattaisi tutkia missäkin tilanteessa? Norovirus – toimenpiteet ja suojautuminen sairaalassa. Mitä sairaalahygieniasta voidaan oppia elintarviketeollisuudessa? – Janne Laine, PSHP Salaattia, raastetta vai täytekakkua? – Erilaisia epidemioita – Sirpa Räsänen, PSHP Elintarvikenäytteenotto epidemiatilanteissa vs normaalitilanteissa. Mitä tutkia ja miksi? – Pia Sigvart-Mattila, KVVY Puhdistustoimenpiteet norovirusepidemioissa […]
LaatuNetin indikaattoritulokset vuodelta 2018 valmistuneet
/in uutiset /by EnviroVetOiva-interkalibroinnin tulokset valmistuneet
/in uutiset, Yleinen /by EnviroVetDigitaalinen ympäristöterveys?
/in blogi, LaatuNet /by EnviroVetValtiovarainministeriö julkaisi digitalisoinnin periaatteet helmikuussa 2016 osana hallituksen kärkihanketta. Digitalisoinnin periaatteet toimivat yhteisinä pelisääntöinä kaikkialla julkishallinnossa.Digitalisoinnin yhdeksän periaatetta ovat:
– Kehitämme palvelut asiakaslähtöisesti
– Poistamme turhan asioinnin
– Rakennamme helppokäyttöisiä ja turvallisia palveluita
– Tuotamme asiakkaalle hyötyä nopeasti
– Palvelemme myös häiriötilanteissa
– Pyydämme uutta tietoa vain kerran
– Hyödynnämme jo olemassa olevia julkisia ja yksityisiä sähköisiä palveluita
– Avaamme tiedon ja rajapinnat yrityksille ja kansalaisille
– Nimeämme palvelulle ja sen toteutukselle omistajan